Hvem er vi?
På Chokolade-Fabrikken udvælger vi omhyggeligt de bedste råvarer.
Det gør vi for at undgå unødvendige tilsætningsstoffer såsom kunstige sødemidler, smagsforstærkere, kunstige aromaer og meget mere.
Gennem godt samarbejde med vores leverandører har vi i fællesskab fundet de rigtige råvarer til vores chokolade- og is produktion samt varer til vores butikker.
• Vores kaffe håndplukkes, så alle bærrene er modne. Det foregår af mindst tre omgange og konsekvensen deraf er, at ingen bitre bønner kommer med i produktionen.
• Vores the produceres kun af topskud, hvilket også her giver langt mindre bitterstoffer i produktet.
• Vores marcipan er udelukkende fremstillet af spanske Valencia mandler.
• I stedet for essenser i f.eks. is og chokoladeproduktionen, bruger vi ren spiritus
• Vi fremstiller vores egen iscreme uden stabiliseringsmiddel. Vores is rører vi selv på æg, mælk og fløde tilsat den gode smag af f.eks. rabarber, valnød eller vanille.
• Vi sylter diverse frugter og nødder, bager vores kager.
• Vores kakaobønner er plukket af moden frugt, hvilket betyder, at der fra naturens side er et mindre sukkerindhold i vores chokolade. Vi bruger KUN B-Corp certificeret Valrhona chokolade. Klik på dette link B-Corp, og læs mere om certificeringen.
• Sagt på en hel anden måde – vi gør det enkelt, med respekt for de gode råvarer og den skønne naturlige smag.
Grøn omstilling:
Hos Chokolade-fabrikken tager vi den grønne omstilling seriøst. Ikke bare med vores råvarer som alle er nøje udvalgt, men også vores emballage har vi tænkt over. Vi bruger et lokalt emballage firma, og undgår
derved de lange transporter. Vores emballage er så vidt muligt FSC certificeret og vi undgår unyttige plastic indlæg i vores karton æsker. Det er nemlig ikke emballagen der skal være i focus, men de gode
håndlavede chokolader.
I Chokolade-Fabrikkens butik i Skanderborg er der rig mulighed for at dufte, se og smage mange af vores produkter.
Spørg endelig i butikken for yderlige oplysninger.