Isdesserter

-----------

På Chokolade-Fabrikken laver vi et mindre udvalg af isdesserter i portions glas - lige til at stille på bordet.
Eller dejlige islagkager til både 6 og 10 pers.

Og hvis du har for langt til Chokolade-Fabrikken er her en skøn og brugbar dessert idé - fra os til dig...
 
Vinteren er hvid og kold- det er vores hvide chokoladeparfait også! En skøn opskrift til en dessert, der kan gemmes i fryseren og bruges på mange måder:
  • 200 g hvid Valhrona chokolade smeltes i et vandbad med 2 flækkede stænger vanille - huske at skrabe vanillen ud først.
  • Pisk 10 pastauriserede æggeblommer hvide med 60 g. sukker og vend den smeltede chokolade i lidt ad gangen, så æggeblommerne ikke bliver varme.
  • Pisk derefter 4 dl piskefløde stive sammen med 3 dl creme fraiche 38%.
  • Vend de to masser sammen og kom dem i en form, der kan tåle frysning.
  • Frys! Frys! Frys!
Og næste dag har du en lækker dessert! Eller næste dag igen....eller næste...eller næste....eller.......

Brug den fx med Chokolade-Fabrikkens lakridssirup eller med friskmalet kaffe drysset på eller med varm & mørk chokoladesovs på.....mmmhh!!


islagkage_choko_vanilie_web
Islagkage chokolade og vanilje
islagkage_lakrids_4_web
Islagkage lakrids
tiramisu_2_web
Islagkage tiramisu
 
 
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!