Hvem er vi?

-----------

På Chokolade-Fabrikken udvælger vi omhyggeligt de bedste råvarer.


Det gør vi for at undgå unødvendige tilsætningsstoffer såsom kunstige sødemidler, smagsforstærkere, kunstige aromaer og meget mere.

Gennem godt samarbejde med vores leverandører har vi i fællesskab fundet de rigtige råvarer til vores chokolade- og is produktion samt varer til vores butikker.

  • Vores kakaobønner plukket af moden frugt, hvilket betyder, at der fra naturens side er et mindre sukkerindhold i vores chokolade.
     
  • Vores kaffe håndplukkes, så alle bærrene er modne. Det foregår af mindst tre omgange og konsekvensen deraf er, at ingen bitre bønner kommer med i produktionen.

  • Vores the produceres kun af topskud, hvilket også her giver langt mindre bitterstoffer i produktet.

  • Vores marcipan er udelukkende fremstillet af spanske Valencia mandler.

  • I stedet for essenser i f.eks. is og chokoladeproduktionen, bruger vi ren spiritus

  • Vi fremstiller vores egen softice uden stabiliseringsmiddel. Vores is rører vi selv på æg, mælk og fløde tilsat den gode smag af f.eks. rabarber, valnød eller vanille.

  • Vi sylter diverse frugter og nødder, bager vores kager.

  • Sagt på en hel anden måde – vi gør det enkelt, med respekt for de gode råvarer og den skønne naturlige smag. 
   I Chokolade-Fabrikkens butik i Skanderborg er der rig mulighed for at dufte, se og smage mange af vores produkter.

Spørg endelig i butikken for yderlige oplysninger. Du kan også finde vores chokolader i mange specialbutikker rundt i landet (se forhandler liste).





Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!